Header

“Vrienden van De Melkfabriek” genieten meer!

 

Ons programma-aanbod wordt mede mogelijk gemaakt door de hulp en Inzet van vrijwilligers en donateurs. Als donateur of vrijwilliger bent u tevens "Vriend van De Melkfabriek".

 

“Vrienden van De Melkfabriek” genieten meer: ieder jaar nodigen we u uit voor een met kunst, cultuur en lekkernijen omlijste bijeenkomst. Daarnaast ontvangt u als eerste onze digitale nieuwsbrief met het actuele programmaoverzicht.

 

Bent u vrijwilliger, en helpt u bij een activiteit, dan is de toegang voor die activiteit gratis. Als donateur geniet u van een aantrekkelijke korting op de entreeprijs van vooraf door ons geselecteerde voorstellingen.

 

Lijkt het u ook wat om vrijwilliger of donateur te worden, of zou u op andere wijze een bijdrage willen leveren aan onze activiteiten? U bent van harte welkom! Laat het ons weten via het Contactformulier Vrijwilligers/Donateurs.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Sluit formulier   

 

CONTACTFORMULIER VRIJWILLIGERS & DONATEURS

 

Naam:  
Adres:  
PC/Woonplaats:  
Telefoon:  
E-mail:  
Geeft zich op als:
Donateur Mijn jaarlijkse bijdrage is € 25,-(*  
  Onze jaarlijkse bijdrage is € 35,-(*  
Vrijwilliger    
Zou graag op andere wijze een bijdrage willen leveren aan het werk van de Vrienden van De Melkfabriek Bunne, nl. in de vorm van:
    
    
Anders, nl.:
Niet van toepassing
Na ontvangst van dit formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien u hier geen prijs op stelt, kunt u dat kenbaar maken door het hierna aangeven hokje aan te vinken:

*) Toelichting Jaarlijkse Bijdrage Donateur(s)

Aan een donateur vragen wij een bijdrage van € 25,- per kalenderjaar. Woont er nog iemand op hetzelfde postadres die ook donateur wil worden, dan kan dat voor € 10,- extra. Voor twee personen betaalt u dus € 35,-

 

De jaarlijkse bijdrage als donateur s.v.p. overmaken op rekeningnummer NL17RABO 032 029 7241 t.n.v. 'Vrienden van De Melkfabriek Bunne' onder vermelding van 'Donatie 2015'.

 

Volg ons op    

Snel naar:
- De Cinemaplusfabriek - On The Waterfront, MARLON BRANDO
- nieuwsbrief
- contact

 

De Melkfabriek

Peizerweg 2

9496 PC Bunne

 

© Vrienden van De Melkfabriek Bunne 2014     /24.10.16